Kunstterapi

Vi har alle brug for støtte på vores udviklingsvej. Ved livets skilleveje kan det være svært at overskue hvilken retning, der er den rigtige for os. Her kan terapi og coaching være det, der gør forskellen. Mit ståsted som kunstterapeut er netop mellem terapien og coaching.

Jeg brænder for at gøre en forskel i menneskers liv og give inspiration til at tackle hverdagens problematikker og fastlåste mønstre – hvad enten det er i privatlivet eller på arbejdspladsen. Jeg tilrettelægger samtalerne individuelt alt efter behov og ønsker: Vi inddrager kreative udtryk i eller mellem samtalerne eller fokuserer udelukkende på den eksistentielle samtale og coaching med udgangspunkt i NLP.

Jeg arbejder med andre ord bredt og vælger den indgangsvinkel, der virker bedst for det enkelte menneske i forhold til problematikken. Jeg inddrager drømme, afslapnings- og visualiseringsøvelser og lettere meditation.

Nøgleordene er glæde, fred, nærvær, tillid, at leve i nuet, indre styrke og at nå sine mål. Der kræves absolut ingen kunstneriske evner, det vigtigste er at finde og udnytte sit eget potentiale og derved være det menneske, vi i virkeligheden er.

Jeg tilbyder individuelle samtaler:
En samtale på 60 min. (uden kreativt udtryk) 400,-
En samtale på 1½ time (med kreativt udtryk ): 500 ,-
Sted: Sætervej 19 i Skørping, hjemme hos dig eller som ‘walk and talk’ i naturen