Kunstterapi og drømmearbejde

Kunstterapi

Vi har alle brug for støtte på vores udviklingsvej. Ved livets skilleveje kan det være svært at overskue hvilken retning, der er den rigtige for os. Her kan terapi og  livsvejledning være det, der gør forskellen. Mit ståsted som terapeut vil jeg betegne som livsvejleder.

Jeg brænder for at gøre en forskel i menneskers liv og give inspiration til at tackle hverdagens problematikker og fastlåste mønstre – hvad enten det er i privatlivet eller på arbejdspladsen. Jeg tilrettelægger samtalerne individuelt alt efter behov og ønsker:

Vi inddrager kreative udtryk som akrylmaling, tegning, ler eller naturmaterialer i eller mellem samtalerne.

Jeg arbejder med andre ord bredt og vælger den indgangsvinkel, der virker bedst for det enkelte menneske i forhold til problematikken. Jeg inddrager drømme, afslapnings- og visualiseringsøvelser og lettere meditation.

Nøgleordene er glæde, fred, nærvær, tillid, at leve i nuet, indre styrke og at nå sine mål, at være FRI INDENI. Der kræves absolut ingen kunstneriske evner, det vigtigste er at finde og udnytte sit eget potentiale og derved være det menneske, vi i virkeligheden er.

En kunstterapeutisk session på 1½ time (med kreativt udtryk ): 500 ,-

Drømme

Jeg er meget fascineret af vore drømme og den utrolige ressource, der ligger gemt heri.
Jeg elsker at være en del af denne udviklingsproces.

Du kan komme en enkelt gang, hvis en enkelt drøm presser sig på. Nogle arbejder i nogle måneder med deres drømme, og andre bliver selv så fascineret af arbejdet, at det simpelthen bliver en integreret del af deres liv.

Jeg arbejder som eksamineret kunstterapeut på baggrund af jungiansk psykologi, og denne tilgang er fantastisk i forhold til drømmearbejde. Jeg kalder mit arbejde for drømmearbejde frem for drømmetydning, da man først kan forstå drømmens symboler, når man har arbejdet med en drøm.

I samtalen mellem drømmeren og mig udfolder der sig et helt univers ud fra drømmerens forståelse af symbolerne sammenholdt med min viden om symbolsproget.

Jeg etablerer drømmegrupper, når 3-4 interesserede har meldt sig. Jeg underviser netværksgrupper, mødregrupper, pigegrupper, udviklingsgrupper og andre grupper, der måtte være interesseret i drømme.
Jeg underviser i drømmeforståelse løbende på aftenskole.

En individuel drømmesamtale varer 45 minutter og koster 300,-
Samtalen finder sted på Sætervej 19, 9520 Skørping
Drømmegrupper ca. 150,- pr deltager for 2 timer (alt efter antal)